Adwize

Ceri Green - Aandeelhouder Krazart - Deligogo - Vacaza

Het was ons doel een meertalig zelfverzorgend systeem op te zetten. Daar zowel de adverteerders als de bezoekersdoelgroep relatief 'onhandig' is in het doorgronden van websites was het een uitdaging om eenvoudige maar toch aantrekkelijke sites te ontwerpen.

Hetzelfde gold voor de 'back-end'- het administratieve deel van de websites: Adverteerders kunnen zich zonder onze hulp inschrijven, betalen en eenvoudig advertenties online brengen. De advertenties worden door adverteerders zelf aangemaakt en onderhouden.

Dankzij het SUPERgebruikersvriendelijke CMS is het onderhouden van de site(s) voor elke supportmedewerker, ongeacht opleidingsnivo en locatie, mogelijk. Specifieke adminrechten maken het mogelijk support activiteiten en het beheer van een TAAL, LAND of CONTINENT volledig te outsourcen.

Zo kunnen we delen van de site 'Franchisen' aan derden, de support- en onderhoudskosten tot een minimum beperkt, en onze prijzen scherp houden.

Door de flexibiliteit van de sites hebben we, in de tijd, snel en adequaat kunnen reageren op vrijwel ALLE wensen van zowel de adverteerders ls bezoekers van de site(s).

Krazart is, mede hierdoor, binnen n jaar uitgegroeit tot de grootste EUROPESE marktplaats van creatieve cursussen!

www.krazart.com - klik hier
www.deligogo.com - klik hier
www.vacaza.com - klik hier