Adwize
Het is onze visie dat elke organisatie haar website en/of web-applicatie volledig zelf n op een kosteneffectieve manier moet kunnen onderhouden.

Heeft u geen technische kennis maar wilt U tch wijzigingen op uw site kunnen doorvoeren wanneer het uitkomt en direct het resultaat bekijken?

Adwize maakt gebruik van een Content Management System (CMS) welke de klant de volledige controle over de inhoud N design van een website en/of webbased applicatie geeft.

De werkwijze van Adwize verkort de ontwikkeltijd van een nieuwe site of applicatie significant: De klant kan starten met het toevoegen van content zodra het design op het CMS is overgebracht, normaal gesproken binnen 5-8 werkdagen. Ondertussen werkt Adwize verder aan de complexere functionaliteiten.

Tegen de tijd dat Adwize alle functionaliteiten heeft geintegreerd is de klant klaar met het vullen n testen van de site of applicatie!

Adwize levert nieuwe site en/of applicatie tegen 'fixed price',
met toegang tot de open source codes N garandeert dat na oplevering eventuele bugs gratis zullen worden opgelost gedurende de levensduur van de site.

Als dat goed klinkt kunt u hetvolgende doen:

U belt ons voor een geheel vrijblijvende briefing en korte demonstratie van ons CMS.

Wij laten u zien hoe eenvoudig het CMS control panel werkt voor het aanmaken en beheren van:
  • uw pagina's
  • Uw webshop of marktplaats
  • Uw webbased applicatie
  • Uw document (bv PDF downloads), foto en video archief

    U kunt zelf een nieuwe pagina, wat tekst, een foto of een video toevoegen.

    Binnen n werkdag heeft u een offerte en planning op maat.

    Vervolgens neemt u een besluit:-).